rss
twitter
  •  

Ai picat Bacul?

| Posted in Bacalaureat |

0

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Candidatii respinsi la bacalaureatul din vara se pot inscrie in perioada 11-15 iulie pentru cea de a doua sesiune, exceptie facand cei care au fost dati afara de la test pentru frauda si care nu mai pot participa la doua sesiuni ale examenului.
Examenul incepe cu probele orale. Astfel, in 22-23 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, in 22-24 evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 23 -24 august, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar in 25 – 26 august .
Probele scrise incep in 29 august cu Limba si literatura romana. Vor urma in 30 august proba la Limba si literatura materna, in 31 august proba obligatorie a profilului si in 2 septembrie proba la alegere a profilului si specializarii.
In 4 septembrie vor fi afisate rezultatele la bacalaureat, pana la ora 16.00, dupa care vor fi depuse contestatiile, respectiv in intervalul orar 16.00 – 20.00. Contestatiile vor fi rezolvate in intervalul 5-6 septembrie, iar in 7 septembrie vor fi afisate .

Post a comment