rss
twitter
  •  

bacalaureat 2009-2010

| Posted in Diverse, News |

7

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Astfel, inscrierea se face in intervalul 14-18 decemebrie, iar examenele nu vor mai incepe in ianuarie, ci de pe 15 februarie, cu verificarea la limba romana.

Vor continua pe 17 februarie cu verificarea la limba materna, iar verificarea la competentele digitale va incepe pe 19 aprilie. Boc nu este insa de acord ca acest examen sa dureze trei ore, cum este propunerea actuala, ci ar vrea sa-l mai scurteze.

Examenul la limba moderna va incepe pe 31 mai. Modelele de subiecte si grilele vor fi pulicate pe site-ul ministerului pana la sfarsitul acestei luni, iar elevii vor avea parte si de o simulare a examenului, pentru a se obisnui cu procedura.

In plus, Boc le-a cerut profesorilor care fac subiectele “ratiune si rationalitate”, pentru ca evaluarea vizeaza in special competentele elevilor.
Sursa StirileProTv.ro

Comments (7)

alea din timpul anului nu sunt obligatori :) .. sunt atestate , oricum is bune si alea :D

Nu sunt obligatorii, darfara ele nu poti intra la probele scrise de la sfarsitul anului…aaa…si acceiasi chestie e si dak le pici…:|, deci dak ai pikt la romana sau engl oral…nu mai ai dreptu` sa intrii la examenul scris…oricum dupa parerea mea e cea mai mare tampenie pe care a facut`o Boc…in fine:-j…cred k intai ar trebui sa fie supus fiecare ministru si nu numai…fiecare membru al Guvernului, la un test de limba…si sa vedem ce stiu:))…k din kte am vz…nici sa conjuge un verb in limba romana nu stiu..si se dau mari k stiu engleza sau franceza[si nici aleA nu le stiu:-j]

:D mie imi place ca am scapat de bac,nu ma mai complic cu el =)) :D :D :D/
Vad ca in fiecare an se schimba programa bac-ului…pfoai…pai copilul meu (daca o sa am :)) ) o sa dea bac-ul de acasa,cred…la PC :)) sau nu`l mai da deloc,o sa fie 4 clase obligatorii…si 5 maxime :))

da…uh ai scapat, dar suntem multi care urmam:|…si nu stim la ce sa ne asteptam de la o zi la alta…apai de la un an la altu`…stai k acum urmeaza alegerile, se schimba iara:-j…100%, pot sa pun pariu si singura chestie care nu cred k o sa se schimbe este examenul la limba in 3-4 etape[nici yo nush sg;))] pentru k este conform cu Uniunea Europeana:))…dar chiar sunt curioasa ce va fi la anu knd dau eu:d:-ss:)):))

la anu se scoate bacu :D :P :))

:)):)):))
dak uh zici:P
…dar mai vedem:))
eucred k nu il scoate:))…ii schimba doar denumirea:)), sau baga si la noi “teze natioanle” pe care o sa le tina tot un an, doi…k sa isi dea seama k tot mai bun era bac-ul:))…asa se face la noi:|

cum o fi,ce-o fi…vom traii si vom vedea…oricum,baza este invatatul …zic eu…si va doresc tuturor celor cu bac-ul / scoala mult succes si finalizari de succes;)

Post a comment