rss
twitter
  •  

Campanie impotriva ACTA

| Posted in Lumea PC, News |

0

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Vroiam sa scriu acest articol de cateva zile, dar nu stiam cum sa incep deparece sunt foarte multe de spus. Recent, intru pe siteul celor de la CreativeMonkeyz sa vad ce au mai scos nou la , si am descoperit ca si ei lupta impotriva .

“In spatele intentiilor pozitive, se ascunde o nevoie disperata de a detine controlul asupra fluxului de informatii”, iar utilizatorii internetului ar urma sa fie “ingraditi si pedepsiti prin diverse sanctiuni”, sustin cei de la Creative Monkeyz in clip.

Azi, Polonia a suspendat ratificarea ACTA pe motiv ca nu au fost suficiente consultari pe marginea unui document atat de important. Polonia s-a numarat printre cele 22 de state UE care au ratificat ACTA, insa a avut parte si de cele mai ample demonstratii, atat in strada cat si online unde site-uri guvernamentale au fost atacate de hackeri suparati pe decizia autoritatilor de la Varsovia. Deasemenea si ambasadoarea Sloveniei in Japonia (persoana care a semntat actul pentru Slovenia) si-a recunoscut greseala si-a cerut scuze si chiar a sfatuit lumea sa iasa in strada pentru a opri ratificarea acestui act. Doar ai nostri ministri zic ca totul e ok……
Eu mai …… dar pana cand?

Post a comment