rss
twitter
  •  

Campionat mondial de poker pe dezbracate

| Posted in Divertisment, Faze tari, News |

18

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Da, ati citit bine. Nu e un titlu cheie sau ceva ascuns. Chiar exista campionat mondial de pe dezbracate si nu doar in mediul online ci … “face to face”.

Germania a fost prima tara care a gazduit primul pe dezbracte, in Park Hotel Dresden.

40  de participanti, 33 de barbati si 7 femei au incercat sa-si pastreze hainele in goana pentru o excursie la (premiul turneului).

Organizat de compania producatoare de prezervative “Billy Boy”, turneul de Poker pe Dezbracate din Dresda a incins atmosfera chiar din primele minute. Deoarece nu exista nici o suma de intrare, participantii au avut de adus doar hainele de pe ei ca „moneda da pariere”. Zvonurile spun ca domnisoarele si doamnele au fost sfatuite sa faca tot posibilul sa-si pastreze cat mai mult hainele pentru a nu crea probleme mari de concentrare barbatilor de la masa de joc.

Doar 12 din cei 40 de participanti au ajuns mai departe pentru a juca la turneul final din Hamburg, unde unul dintre ei va castiga o excursie la Las Vegas ce include 4 nopti la un hotel de lux, o limuzina la dispozitie pe durata sederii si o plimbare cu elicopterul deasupra Orasului Pacatelor, cum mai este denumit Las Vegas-ul.

 

 

Comments (18)

Ce idee buna:D in loc de bani..haine:X:))

O idee foarte traznita la care as participa…:)))

Campionat mondial de poker pe dezbracate – Stau Pe Net…

De ce-ai lăsa şi bărbaţi să participe la aşa eveniment?…

Post a comment