rss
twitter
  •  

Ce ascunde poseta reginei

| Posted in Divertisment, Inedit, Stiai ca ...? |

6

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

 

Continutul posetei regale e sursa multor speculatii insa pana de curand era un mister total. Biograful oficial al reginei, Sally Bedell Smith a facut dezvaluiri asupra binecunoscutei posete.

Desi se credea ca tine in geanta un teanc de lire sterline, acest zvon a fost infirmat. Se pare ca singurii bani pe care regina ii tine in geanta e o bancnota impaturita de 5 lire sterline, ascunsa bine sub rujul de buze si oglinda.

Biograful reginei, autoarea cartii “Elizabeth the Queen: The Woman Behind The Throne” a mai dezvaluit un secret ce se afla in geanta reginei la care nu s-ar fi gandit nimeni. Aceasta tine in geanta si un carlig portabil, folosit pentru a agata discret poseta sub mese.

Bancnota de 5 lire este folosita ca donatie pentru biserica. In mod exceptional, donatia creste pana la 10 lire, insa acest lucru nu se intampla foarte des.

Bedell Smith afirma ca nu exista un simbol mai familiar decat clasica poseta Launer ce este tinuta tot timpul pe umarul ei stang atat la ocazii speciale cum ar fi dineuri internationale cat si la simplele plimbari.

O alta dezvaluire a fost ca Regina Elisabeta a 2-a, in urma fiecarei mese isi deschide geanta si isi reface machiajul folosind rujul si oglinda rotunda pe care le poarta mereu in geanta.

 

 

Comments (6)

Da da….ce putea sa contina poseta ei? arme? incredibil! tine un ruj in poseta :P

Daca e regina, tot femeie se numeste :P

Eeee niste machiaje..si poate niste banuti;;):D

Tot femeie e si ea …

:) E si ea femeie..ce poate sa contina geanta ei/:)

Pai mi se pare normal sa-si refaca machiajul, este o adevarata doamna!

Post a comment