rss
twitter
  •  

Ce vor si ce nu vor barbatii cand vine vorba de cadouri…

| Posted in Cadouri, Diverse, Divertisment, Faze tari, Parodii |

4

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.


Ce vor barbatii…
- DVD-uri cu filmul care a spart Box Office-ul anul asta;
- Cumparati-va voi ceva frumos. Lenjeria intima pe  o femeie e cel mai frumos pentru un barbat, mai ales daca acea femeie nu este sotia.
- Un ceas de firma, mai ales daca e genul care poarta ceasuri.
- Uleiuri de masaj si bineinteles si un masaj. Toti barbatii adora un masaj care se termina cu un sex oral. Ce ulei ne place? Sincer nu ne intereseaza mirosul sau calitatea, ce conteaza intr-adevar este oralul.
- Boxe sau casti, stiu sunteti minunate dar de mute ori preferam sa nu va ascultam….:D
- Gadgeturi, totul de harduri externe la telefoane mobile.
- Huse noi pentru masina.

…..
- Parfumuri. Asa cum voua nu va place ideea sa primiti creme anticelulita asa nu ne place nici noua sa primim parfumuri pe care trebuie sa le purtam fara sa stim cum miros.
- Pulovere comuniste. Daca voi ati primi cadou o pereche de cercei de tigana, v-ar placea? In mod sigur nu, asa si noua, nu ne plac pulovere alea comuniste si plictisitoare. Si oricum in fiecare an trebuie sa ne luati cel putin un pulover. Ajunge! Dca avem 3 pulovere este suficient. ;)
- Truse de barbierit. Vaaai de cadou atent. Cum iti plac tie cremele alea antirid asa ne plac noua trusele de barbierit.
- Acelasi cadou ca anul trecut. Ce i-ai luat anul trecut? O carte. Frumos. Acum doi ani? O carte? Foarte frumos. Anul asta ce-ar fi sa iti cumperi o lenjerie super sexy si du-te la el asa cu cartea in mana.

Comments (4)

cel mai tare articol, este foarte adevarata faza cu puloverele, barbatilor le sunt suficiente chiar si 3 nu au nevoie sa se schimbe in fiecare zi ca noi femeile

Barbatii sunt mult mai pretentiosi cand vine vorba de cadouri. Nu le plac chiar orice.

un oral ca la carte si gata

Adevarat articolul !

Post a comment