rss
twitter
  •  

Cum faci filme cu subtitrare pentru telefon?

| Posted in Aplicatii Symbian, Telefoane mobile |

14

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Sa vin putin in ajutorul persoanelor care vor sa-si puna pe telefonul mobil si nu stiu cum, pentru ca am tot vazut intrebari de genul Cum vad , Cum pun pe telefon, Cum pun filme cu subtitrare pe telefon, Cum fac filme cu subtitrare pentru telefon, Program de facut filme cu subtitrare pentru telefon, s.a.m.d!

Laurentiu mi-a trimis astazi doua programe cu ajutorul carora va puteti crea filme cu subtitrare pentru telefonul mobil! Asa ca, o sa explic in acest articol pasii pe care trebuie sa-i urmati!

1. Descarca intai : SmartMovie 4.01 Converter – Loader – Keygen
2. Descarca : SmartMovie.sis
3. Conecteaza tel la PC si transfera in el smartmovie_z7qqilyf.sis si instaleaza-l!
4. Dezarhiveaza pe PC : SmartMovie 4.01 S60v2+SmartMovie Loader+Converter+Keygen, intra in folderul rezultat, pe urma intra in folderul Converter 4.01 si ruleaza 1 – Setup – next – next, etc. !
5. Dupa ce ai instalat programul, deschide-l pe PC si lasa fereastra asa cum apare.
6. Intra pe telefonul mobil si deschide aplicatia Smart Movie, intri la Menu – Unlock converter – si bagi codul care il ai in REQUEST CODE (in converterul de pe PC).
smart movie
7. In casuta 2 sub REQUEST CODE bagi codul generat de telefonul mobil si dai OK.
8. Acum tot ce trebuie sa mai faci este sa convertesti filmul pe PC cu ajutorul programului SmartMovie Converter, dupa care fisierul convertit il transferi in telefon si-l deschizi cu aplicatia Smart Movie!

IMPORTANT :
Daca iti da EROARE DE CERTIFICAT, sau CONDITIONAT DE CERTIFICAT inseamna ca iti trebuie CERTIFICAT SYMBIAN pentru ca aplicatia trebuie SEMNATA si abia pe urma transferata in telefon si instalata!
Citeste aici cum obtii Certificat Symbian gratis

Comments (14)

bun articolu ca si asa mai pun filme sa ma uit la scoala :)) dar nu aveam titrare

Eu folosesc Xilisoft Video Converter Ultimate 6 este foarte bun! Recomand!

Interesant!

De notat ca pentru ca programul sa-si faca treaba bine trebuie sa avem instalat DivX Plus Software, minim version 8. Aici ma refer in special la codecuri DivX!

mersi de info! ;)

Anytime, admin!

a mers :) mersi mult

Format Factory- un program util pt subtitrarea filmelor pe mobil si nu numai.

allok-transformari filme,subtitrari,etc.foarte bun pentru filme cu subtitrare pe telefon

mersi de recomandari ;)

eu folosesc total video converter si pot pune filme cu subtitrari pe orice telefon (cu si fara symbian). filmele se vad cu videoplayerul telefonului (nu necesita soft instalat pe telefon).

Nu trebuie sa va mai chinuiti sa faceti filme pentru telefon. Noua dimensiune a filmelor pe telefonul mobil este pe http://axyy-mp4.hi2.ro .Filmele sunt in format mp4 si au subtitrare inclusa. Pot fi redate de majoritatea telefoanelor mobile (nu numai de smartpone-uri).

Salut, in speranta ca va ajut cu o informatie utila , vreau sa va mentionez un site : http://referali.info – Sunt adaugate zilnic filme subitrate in format 3gp , avi cat si mp4 .

nu este nevoie de alte programe,deschide filmul cu bsplayer descarca subtitrarea in format srt(nu sub),copiaza-le in telefon si gata,ai film cu subtitrare

Post a comment