rss
twitter
  •  

Idei pentru intalniri ieftine

| Posted in Cele mai ..., News |

1

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Nu vorbim de intalniri costisitoare in localuri de lux si nici de nopti petrecute in Bam-Boo. Vorbim de … intalniri foarte ieftine dar pe toate gusturile.

Sunt sigur ca de la cateva idei, se pot gasi cateva sute. Important e sa ai un punct de pornire.

Pentru … artisti

Luati gratuit de la centrul de turism o harta cu obiectivele din oras. Cu siguranta sunt locuri pe care inca nu le-ati vizitat. Puteti de asemeni sa mergeti la o cafenea sau un local unde e o seara de tip “open mic”; spuneti o gluma, recitati o poezie sau orice se preteaza.

Pentru … familisti

Gateste impreuna cu partenera ta o cina pentru intreaga familie. Ii veti impresiona pe toti in timp ce va veti distra. Ati putea juca impreuna rummy sau alte jocuri de familie.

Pentru … cei care vor sa stea in casa

Movie night este o solutie insa o seara de film nu trebuie sa fie facuta oricum. Puteti sa faceti o provocare de vizionat de exemplu: “cel mai prost film facut vreo data” sau “cel mai vechi film color”. Un joc de poker poate fi destul de amuzant. Ati putea folosi alune in loc de chips-uri.

Pentru … cei mici si indragostiti

Gasiti un loc de joaca, un parc de distractii sau ceva asemanator care ar putea sa dureze toata ziua. Mergeti intr-o piata sau un targ. Uitatul nu costa nimic iar compania va fi placuta. De asemeni, puteti vizita o gradina zoologica sau puteti sa va provocati la concursuri cum ar fi: castele de nisip, zmeuri etc.

Pentru … romantici

Pentru romantici se pot gasi multe idei. De exemplu, se poate imbina o cina ieftina intr-un local oarecare cu elemente de romantism: muzica lenta, lumanari etc. Nu e poate cina de vis, dar ar putea fi amuzant. Dupa cina, ai putea pregati ceva special. Cauta pe youtube filmulete in care poti invata sa faci striptease. Partenerul va aprecia foarte mult.

Un picnic in parc sau intr-un loc mai retras, la padure ar putea fi chiar mai romantic decat o cina. Depinde cat de retras e locul respectiv si de ingredientele din cosul de picnic.

Pentru … cautatorii de senzatii tari

Cititi cartea recordurilor. Exista o sectiune speciala de recorduri atinse de cupluri. Incercati sa ajungeti si sa treceti de recordurile de acolo. Un alt lucru pe care l-ati putea face ar fi sa porniti la o plimbare cu masina si sa virati stanga sau dreapta doar la anumite semne speciale pe care le intalniti. De exemplu, un semn cu “De vanzare!” asezat la geamul unei cladiri. Dupa 20-30 de minute, coborati din masina pentru a face o plimbare pe jos si a explora. Daca ajungeti totusi intr-un cartier marginas si periculos, poate ar fi bine sa reincepeti jocul.

Distractie placuta!

Comments (1)

Interesante , multumim

Post a comment