rss
twitter
  •  

Operatii estetice esuate…..

| Posted in Divertisment, Faze tari, Poze, Poze haioase |

1

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

1. Amanda Lepore – Unul dintre cei mai faimosi transsexuali din lume, Amanda Lepore si-a facut prima operatie estetica la varsta frageda de 15 ani. Acum, dupa o sumedenie de “MICI RETUSURI” pielea acestei “minunate doamne” arata mai întinsa decât o bucata de cauciuc folosita. Dacă ea/el continuă pe această cale de distrugere ar putea ajunge să se uite la Joker din Batman ca la un frate geaman.

2. Donatella Versace – Un alt caz în care un realul ar fi aratat cu siguranta mult mai bine sfidător. Donatella a suferit atat de multe interventii chirurgicale incat este foarte greu de recunoscut daca faci o comparatie cu “tineretile ei”. La 56 de ani ai ei e mai “stafidita decat o babuta de 70 de ani de la noi care nu a auzit in viata ei de “rimel”

3. Jocelyn Wildenstein – Imaginea ei de acum ar trebui pusa pe orice manifest impotriva operatiilor estetice.Supranumita si femeia pisica (cu toate ca nu as vrea nici pisica mea sa arate asa)Jocelyn Wildenstein este fosta sotie a unui mare antreprinzator american. Si din cate se pare a cheltuit cu “CAP” 4 milioane de dolari ca sa ajunga la look-ul de azi. Voi ati cheltui banii astia ca sa aratati asa?:

Comments (1)

Chiar asa arata astea? Vai de capul meu! M-a facut sa ma ingrozesc de asa tampenie…

Post a comment