rss
twitter
  •  

Periuta care monitorizeaza dintii

| Posted in News |

6

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Nu stiu cati dintre voi se gandesc exact la ce tehnica vor aplica de spalare a dintilor, in fiecare dimineata sau seara, in functie de ce au mancat si alte aspecte. Eu, cel putin, tin minte tehnica pe care am invatat-o de mic si pe aia o aplic tot timpul. Totusi, exista o care tine mai mult la tehnica de periere decat mine. Beam Brush nu e folosita doar pentru a curata dintii… ci si pentru a transmite o serie de date tehnice prin Bluetooth telefonului sau calculatorului vostru.

de ultima generatie are o serie de senzori care monitorizeaza timpul de spalare pe dinti si miscarile efectuate. Datele sunt transmise si apoi analizate de aplicatia software iar utilizatorul afla daca se ocupa cum ar trebui de igiena dintilor.

Aplicatia mai informeaza si daca sunt probleme cu dantura, analizand forma fiecarui dinte dupa un anumit numar de utilizari.

Datele inregistrate de pieriuta de dinti sunt exportabile asa ca daca nu vreti sa faceti o vizita la stomatolog degeaba sau vreti sa stiti cat o sa va coste, exista un fisier care poate fi transmis online, pe email.

Pretul periutelor va fi in jur de 50 de dolari iar pentru a schimba capul periutei dupa uzare, nu veti scoate din buzunar mai mult de 3-4 dolari. Lansarea oficiala a avut loc luna trecuta.

Comments (6)

Eu merg pe varianta clasica :)

wow :| super tare :))

Prefer varianta clasica…desi se pare ca e multifunctionala…hm

foarte tare!!

Am trait sa o aud si pe asta….periuta care te spala pe dinti in functie de ce ai mancat. Astept cu nerabdare si pasta de dinti cu senzori special setati pentru aceasta periuta.

De asta nu mai avea nevoie :)) Oricum, pare interesanta treaba :D

Post a comment