rss
twitter
  •  

Pozitii sexuale care trebuie incercate

| Posted in Diverse, Sex |

1

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Rutina este dusmanul oricarui cuplu si de asta viata de cuplu are nevoie de condimente. Sexul e unul din ingrediente care, daca este folosit bine, poate distruge rutina. Iata cateva pozitii care pot fi incercate daca inca nu le-ati folosit:

Dansatorul

Fie ca sunteti la dus sau in alte spatii mai stramte (publice sau private), aceasta pozitie este perfecta. Important e ca ambii sa fiti cam de aceeasi inaltime.

Partenerii stau fata in fata, in picioare iar femeia ridica un picior pana la soldul barbatului. Acesta o penetreaza in timp ce ii tine piciorul ridicat. In functie de puterea partenerului, e recomandabil ca el sa o ridice usor pentru o mai buna stimulare.

Pozitia 69 inversata

Daca pozitia 69 in mod normal a devenit o rutina, e timpul sa inversati. De ce e asa speciala inversarea? Pentru ca schimbarea unghiului din care se face miscarea limbii aduce noi senzatii.

Aceasta pozitie face ca penetrarea sa fie dintr-un unghi diferit si in acelasi timp, face posibila stimularea manuala a clitorisului.

Nu e o pozitie deloc complicata. Ambii parteneri stau intinsi pe spate, femeia fiind peste barbat. In timpul penetrarii, barbatul poate cu o mana sa ii mangaie sanii si cu cealalta sa ii stimuleze clitorisul femeii.

Daca vreti sa incercati o pozitie sexuala cu adevarat speciala, incercati Amazoana. Scopul principal si bine definit al acestei pozitii este penetrarea mai adanca.

Barbatul se va aseza intins pe spate iar partenera ii va ridica picioarele. Ea se va sprijini de picioarele lui oferindu-i sansa unei penetrari mai profunde. Pozitia se poate realiza si invers, femeia stand cu spatele la partener. Astfel, se schimba si unghiul de penetrare si senzatia va fi si mai intensa.

Comments (1)

hai pe bune la pozitiile astea te-ai gandit ca merita incercate???sunt altele poate mult mai interesante ….si asa ca un mic repros,nu se putea ca 69 sa nu fie pomenita???ce va mai place…

Post a comment