rss
twitter
  •  

Privitul sanilor iti prelungeste viata

| Posted in Faze tari, News |

14

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Din cand in cand mai intru pe site-ul Pro Tv sa vad ce mai e pe acolo, si de cate ori am intrat am avut placerea sa descopar ceva nou. De exemplu, astazi am observat o stire din categoria Stiati ca …Sanii iubitei iti pot prelungi viata” – tu stiai de asta? Eu recunosc, nu!
In revista de specialitate “The New England Journal of Medicine“, cercetatorii germani au publicat un studiu in urma caruia au afirmat ca privitul insistent la bustul femeilor prelungeste viata barbatului cu cel putin 5 ani. Deci, daca te uiti la sanii prietenei cca 10 minute pe zi e ca si cum ai face 30 de minute de aerobic …pentru ca excitatia provocata stimuleaza , sporeste circulatia sangelui!
privitul sanilor prelungeste viata

Comments (14)

Si pentru doamne ce prelungeste viata????

Ce va excita si sporeste circulatia sangelui!

In mod sigur privitul altei zone prelungeste si la doamne viata :)) Daca vrei sa traiesti mult cauta-ma :))

prelungeste viata unui barbat :)

Fii buna si ajutal, te rugam frumos! :D

ete fleosc! nu cred in asemenea prostii! iti prelungeste viata actul in sine nu cred ca privitul.

pai este testat :)
ar trebui sa crezi

Atunci hai sa prelungim impreuna viata prin act :)) Sunt sigur ca ti-ai dori o viata sanatoasa si luuunga :P Glumesc iti dai seama , scuze de amuzament dar mi s-a parut haios subiectul . Este adevarat ca am privit si privesc sanii iubitelor mele mereu dar pentru asta nu simt ca voi mai trai cel putin 5 ani in plus :)) ba chiar cand sunt pe STOP simt ca desi ii privesc si uneori nu facem nimic , ca viata mea se apropie de sfarsit :)) Cred ca au facut testele pe purici

intrebare: esti baiat? =))) esti pe stop ? =)))

cand sunt ele pe STOP ma :)) Doamne tu cum citeste textul ? De la sfarsit spre inceput ?:)) Cred ca tu nu te uiti la sanii iubitei tale si asta afecteaza si ochii mai nou , sau sa fie din cauza ca unele femei au sanii mai mici ca barbatii si de aici apar si complexele … ?:))

:))

daca le dai cu alifie trec si bubele alea….

pt femei,daca priviti pula vi sa prelungeste viata pana la 12 ani :)))))

:))) tare si asta.

Post a comment