rss
twitter
  •  

Reclama Craciun 2011 – marca Coca Cola

| Posted in Cele mai ..., Mesaje de Sarbatori, Muzica, reclame, Videoclipuri |

2

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.


Coca-Cola ne-a obisnuit ca in fiecare an, de sarbatori sa ofere un dar consumatorilor sai, aducand magia Craciunului mai aproape.
Iarna este timpul impodobirii bradului, al impachetarii cadourilor, al cozonacului cald, dar mai ales al povestilor impartasite cu cei dragi la gura sobei. Folosind metafora globului de Craciun, Coca-Cola aduce in centrul atentiei magia sarbatorilor de iarna si prin povestea campaniei „”.
Daca anul trecut, aducea, cu ajutorul globului de Craciun, familia si prietenii laolalta in preajma sarbatorii magice, anul acesta, spotul TV Coca-Cola de Craciun surprinde dorintele copiilor adresate lui , si anume de a aduce in locul jucariilor, mai multa fericire oamenilor. Si ca de obicei, indeplineste dorintele copiilor cuminti!
Surpriza spotului TV Coca-Cola de anul acesta il reprezinta duetul extraordinar intre , invitati sa dea si mai multa savoare si totodata de a aduce o amprenta locala melodiei “Shake Up Christmas”, care a fost lansata iarna trecuta, in reclama Coca-Cola, de formatia Train.
Refrenul melodiei interpretate de cei doi artisti îndeamnӑ oamenii sa se bucure de fiecare clipa alaturi de familie si prieteni, in timp ce vocile celor doi se imbina perfect pentru a completa atmosfera magica a Craciunului.
Descopera si imparte fericirea, Trezeste si daruieste fericirea, Pentru noi toti e Craciunul!
Nu-i asa ca cei de la Coca-Cola chiar stiu cum sa aduca atmosfera de Craciun? Urmareste aici Reclama Craciun 2011 – marca Coca Cola

Comments (2)

Fac astia de la Coca-Cola niste reclame de iti vine sa le bei. Super frumoasa reclama si Sarbatori Fericite!

Superb !
Daca doreste cineva piesa full Keo & Natasha Bedingfield – Shake Up Christmas LYRICS (It’s Christmas Time) o pute-ti asculta aici.

Post a comment