rss
twitter
  •  

Reclama Tare : Zombi la Yoga

| Posted in Divertisment, Faze tari, Parodie, Parodii, reclame, Videoclipuri, Virale Noi |

2

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

In zecile de filme cu zombi aparute toata lumea cauta un remediu pentru acesti monstri insa sfarseau prin a fi omorati sau prin a-i omora. Din aceasta reclama tare putem descoperi ca exista un remediu pentru zombi, nu e vorba de vaccinuri sau alte remedii medicale, yoga este solutia. Cum ar fi de exemplu desfasurarea filmelor din seria Resident Evil daca am vedea zombi la yoga in loc sa ii vedem macelariti, probabil ca nu ar fi aparut decat un singur film din aceasta serie. Aceste sedinte de yoga functioneaz probabil si la betivi sau la consumatorii de etnobotanice ca si ei sunt cam zombi uneori. Urmariti mai jos acest ….. sper sa va placa.


video amuzant, cel mai tare video, reclama amuzanta, cea mai tare reclama, cea mai, cea mai misto, cea mai tare faza, filme cu zombi, video cu zombi, zombi, zombi la yoga, yoga, yoga funny, funny, , video noi, videoclipuri amuzante

Comments (2)

…eu zic sa-i lasam asa sa se tarasca, ca s-ar putea sa ne prida mai repede:D

O reclama foarte buna. Cred ca totii trebuie sa mai facem si miscare ca asa ne intepenesc oasele stand pe scaun la munca toata ziua.

Post a comment