rss
twitter
  •  

Soneria ucigasa

| Posted in Divertisment, Inedit, Stiai ca ...? |

5

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

O sonerie nepotrivita la telefonul mobil te poate ucide in periculosul . Ofiterii de la vama sau alte organe de control din interiorul statului verifica des telefoanele mobile ale turistilor pentru a vedea daca acestia le sunt aliati sau dusmani.

Daca ai in telefon o melodie de la Lady Gaga, de exemplu, grupurile militante sau chiar autoritatile te-ar putea privi ca pe un dusamn al statului, un pro-american iar asta ar declansa ostilitate sau chiar violenta.

Din aceasta cauza, multe persoane care calatoresc sau sunt nevoite sa locuiasca temporar in Afganistan, isi pun pe telefoanele mobile doar melodii ce sunt indragite de .

“Daca iti controleaza telefonul mobil si gasesc videoclipuri si melodii ce sunt ascultate si de ei, vor crede ca esti simpatizantul lor si ocazional iti poate salva chiar viata”, a relatat un localnic.

Ironia este ca totusi melodiile preferate ale militantilor nu sunt deloc greu de gasit. Talibanii au in jur de 40 de cantareti care produc in medie cate un album pe luna.

Asa ca, daca veti calatori in Afganistan, puneti-va pe telefon melodii cum ar fi: “Adolescentul” , “Ziua judecatii” sau “Bomba sinucigasa” :D. Povesti fantastice sau adevar pur, nu se stie 100% adevarul………

Comments (5)

Bine ca nu aveam in plan sa trec pe acolo :P

haha :))) ce idei :)))

Doamne…Nu cred ca o sa calatoresc vreodata pe acolo!:D

omg!!!:))=)))

Cam asa se intampla daca iti suna imnu rapidului prin Ghencea :))

Post a comment