rss
twitter
  •  

Telefoane Sony Ericsson noi in Romania

| Posted in News, Telefoane mobile |

0

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Poate ca ati auzit de : , Xperia x10 mini, Xperia X10 mini pro, si Vivaz Pro …ele sunt ultimele terminale mobile cu ecran touchscreen ale companiei japonezo-suedeza,anuntate oficial si pe piata telefoanelor mobile din Romania.

XPERIA X10 – este primul telefon cu sistem de operare Android al celor de la Sony Ericsson,asta dupa ce mai dispun si de telefoane cu Symbian ori Windows Mobile !
XPeria X10 dispune de cel mai puternic procesor la ora actuala la un telefon mobil,si anume : QSD8250 Snapdragon al celor de la Qualcomm, procesor cu o frecvent─â de 1 GHz si bineinteles 256 RAM care ar trebuii sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi utilizatori !

Telefonul dispune de un display de 4 inch (rezolutia 854×480 pixeli), suport GPS, Wi-Fi, HSDPA …iesire audio de 3.5 mm si spatiul de stocare poate fi extins cu MicroSD

Sony Ericsson Vivaz – incearca sa-l copieze intr-un fel pe X10,insa acesta are un alt sistem de operare : Symbian S60 si un display ceva mai mic (3.2 inch,cu o rezolutie de 640×360 pixeli)

Punctul forte al acestui telefon este camera foto de 8,1 MP care este capabila sa filmeze HD,iar din acest punct de vedere,Sony Ericsson este printre primii producatori de telefoane.

XPERIA X10 Mini - este un X10 mai mic,dupa cum reiese din nume.
Telefonul cantareste 88g si se mandreste cu dimensiunile : 83 x 50 x 16 mm
Nu are tastatura,iar introducerea textului se face prin tastatura virtuala…care nu prea exceleaza la capitolul ergonomie,si asta ar putea reprezenta o problema.

Insa,pentru cei care intampina probleme cu tastatul,a fost creat XPERIA X10 mini-pro !
O bijuterie de telefon,dupa parerea mea.
Dispune de o tastatura QWERTY fizica fata de X10 mini,iar tastatul este mult mai usor.

La fel se intampla si cu Vivaz Pro,care este similar lui Vivaz doar ca dispune de o tastatura QWERTY,care le va fi de ajutor iubitorilor de e-mailuri / retele sociale / navigare web … care vor prefera acest terminal.

Preturile pentru cele 5 :

X10: 2099 ron
X10 mini: 1049 ron
X10 mini pro: 1199 ron
Vivaz: 1499 ron
Vivaz pro: 1599 ron

Post a comment