rss
twitter
  •  

Vaginul fals

| Posted in Sex |

2

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.

Cativa poate ati identificat obiectul din poza insa daca mai sunt dubii… da! E un obiect de oferit placere exclusiv barbatilor. Dispozitivul se numeste “RealTouch” si a fost construit de o echipa condusa de un fost inginer NASA.

Inginerul si-a folosit cunostintele si experienta dobandita alaturi de creativitate pentru a creea ceva nou. De ce este acest aparat mai special fata de altele?

In afara de design-ul atragator, dispozitivul se poate conecta prin USB la calculator. Pe internet, se creaza o conexiune cu site-ul producatorului unde se gasesc o varietate de poze si filme porno sincronizate cu “RealTouch”. Dupa gasirea filmului potrivit, se pune dispozitivul pe penis si se da “Play”.

va imita contractiile pe care penisul le experimenteaza in filmul ales, in fiecare moment si in functie de tipul de si miscari. Datorita benzilor din latex, penisul este frecat integral iar un incalzitor imita caldura vaginului. Nu lipseste nici mecanismul de inchidere la intrare ce simuleaza foarte bine muschii vaginului, strangandu-l ca unul real. Nici lubrifierea continua nu lipseste, in functie de intensitatea “actiunii”, dispozitivul avand un rezervor de lubrifiant care se descarca in functie de datele electronice primite prin USB.

Aparatul are grija si de aspectul igieniei si poate fi curatat insa cu ceva dificultate. Trebuie deschisa carcasa lui, pus sub jet de apa si frecat cu sapun. Dupa spalare, trebuie lasat la uscat. Pare o treaba destul de complicata pentru a fi facuta dupa fiecare folosire, insa e absolut necesara.

Cu doar 150 de dolari puteti comanda aparatul pe site-ul companiei incepand cu aceasta luna. Nu o fi poate un pic exagerat? (dispozitivul, nu pretul)

 

Comments (2)

De parca nu sunt femei pe lume asta…

La cate femei disponibile sunt in Romania, ma indoiesc ca ar fi vreun nebun sa dea banii aia pe asa ceva.

Post a comment