rss
twitter
  •  

Vocea Romaniei vs. X Factor

| Posted in Divertisment, Emisiuni, Faze tari, Muzica |

4

Aboneaza-te la noutati.Introdu adresa de e-mail.


De-o vreme incoace avem din plin, fiecare televiziune in parte, incearca sa iasa in fata cu ceva. Inca de la prima editie, emisiunea “” a fost lider de audienta. Show-ul difuzat de Pro Tv a fost urmarit de peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie, devenind astfel lider incontestabil de audienta pe toate targeturile. Diferenta dintre cele doua show-uri este enorma, s-a promovat o vara intreaga si rezultatul nu a fost cel scontat, in schimb Vocea Romaniei are mai mult succes, cu o investitie de promovare mult mai mica. De aici se poate trage o concluzie : reclama intensa nu iti garanteaza succesul.

Brandul X Factor este puternic peste granite, la noi se pare ca nu a prins la fel, chiar as putea spune ca uneori emisiunea este penibila, membrii juriului nu au fost bine alesi si publicul a taxat acest lucru.

Personal imi place mai mult Vocea Romaniei, urmaresc show-ul cand am ocazia si intr-adevar se poate spune ca acolo concureaza voci cu adevarat speciale. Concursul evolueaza de la emisiune la emisiune, de la etapa la etapa, cred ca show-ul va ajunge undeva peste asteptarile telespectatorilor. Eu am doi preferati Oana Radu si Daniel Dragomir. Voi ce preferati aveti?

 


Comments (4)

Clar Voacea Romaniei e peste X-Factor … nu numai ca are si audieta cu mult peste x – Factor dar si concurentii sunt mult mai talenta-ti.

Nu se compara Vocea Romaniei cu X Factor! X Factor este sub Vocea Romaniei. Vocea Romaniei este un adevarat show!

x factor e cel mai bun acolo se gaseste cu adevarat talent nu la 4 cantareti fara viitor de la vocea romaniei

Vocea Romaniei!! mult peste X Factor

Post a comment